Сімейний лікар

Трубченко Ірина Сергіївна

Сімейний Лікар Трубченко Ірина Сергіївна Док Лайф

Спеціалізація: лікар загальної практики – сімейний лікар, педіатр. Декларація, Лікарняний листок, Рецепти, Призначення лікування

Сімейний лікар Осокорки – Декларація із сімейним лікарем

Пакет медичних послуг “Сімейний лікар” Осокорки (Київ) – надає чудову можливість відчути всю турботу про ваше здоров’я кожного дня в режимі 24/7. Наші сімейні лікарі є авторизовані в системі Національної служби здоров’я України та в онлайн режимі вносять всі дані про Ваш стан здоров’я до медичної системи Helsi та Health24. Сімейний лікар Осокорки може в онлайн режимі оформити: лікарняний листок, направлення на консультацію та госпіталізацію, виписати електронний рецепт на ліки, вакцинація дорослих та дітей.

Підписання декларації із сімейним лікарем

Підписання декларації із сімейним лікарем в клініці “Док Лайф” відкриває нові горизонти у світі сучасної сімейної медицини. Декларація є унікальним онлайн документом, збереженням в системі НСЗ України, що гарантує доступність та прозорість інформації як для пацієнтів, так і для їхніх сімейних лікарів. Система Helsi.me дозволяє пацієнтам без зусиль та витрат часу переглядати свої декларації, уникаючи при цьому необхідності відвідування клініки та стояння в чергах.

Вибір сімейного лікаря, такого як Трубченко Ірина Сергіївна, дозволяє пацієнтам бути впевненими у професіоналізмі та високій кваліфікації свого лікаря, який спеціалізується не лише на загальній медицині, але і на педіатрії. Клініка “Док Лайф”, розташована у Києві на Осокорках, вул. Трускавецька 10В, оснащена новітнім медичним діагностичним обладнанням, включаючи МРТ, КТ, УЗД, Лабораторію, ЕНМГ, що забезпечує всебічну діагностику та лікування.

Онлайн підписання декларації робить процес ще більш зручним та доступним, дозволяючи пацієнтам користуватися всіма перевагами програми. Декларація підписується безстроково, але у випадку необхідності може бути переукладена з іншим лікарем.

Таким чином, клініка “Док Лайф” пропонує пацієнтам не лише високоякісні медичні послуги, але і комфорт, зручність та інноваційні рішення у сфері медичного обслуговування.

сімейний лікар – Осокорки

8:00 – 20:00 без вихідних

Пакет медичного обслуговування “Сімейний лікар”

Два пакета послуг: Індивідуальний або Сімейний лікар для Родини ( 2 дорослих та 1 дитина)

“Індивідуальний пакет”

4200 грн.

Річний платіж.

4200 Сімейний Лікар Індивідуальний Пакет
“Родина” + 3 пацієнта

11600 грн.

Річний платіж

11600 Сімейний Лікар Родина

Оформлення декларації із сімейним лікарем

Онлайн Декларація із сімейним лікарем Док Лайф

Онлайн анкета для оформлення декларації із сімейним лікарем. Декларація оформлюється на кожного пацієнта окремо. У випадку оформлення декларації дитині до 14 років, спершу оформлюється декларація одного із батьків а вже потім оформлюється декларація для дитини.

Електронний рецепт на лікарські засоби – Онлайн рецепт

200 грн. 24/7 онлайн

Онлайн Рецепт Електронний Рецепт На Лікарські Засоби
Оплата онлайн

Онлайн консультація сімейного лікаря

Ви можете отримати онлайн консультацію лікаря в медичному центрі Док лайф. Район Осокорки.

Вакцинація для Дітей та Дорослих

Сімейний лікар проводить вакцинацію дітей та дорослих у відповідності до календаря вакцинації. Оформлюємо Сертифікати вакцинації. Читайте детально про Вакцинацію

Вакцинація

Ваш сімейний лікар може оформити для Вас електронний рецепт на лікарські засоби, як в режимі Онлайн так і під час візиту дл лікаря. Для оформлення онлайн ви можете скористатися чатом у Вайбері по телефону 097 129 29 29 Посилання для скачування Viber

Електронний рецепт на антибіотики: основні питання

Починаючи із серпня місяця українці отримують електронний рецепт на антибіотики.

Чому не можна самостійно купувати антибіотики без призначення лікаря?

Антибіотик – серйозний рецептурний лікарський засіб, який має призначатися виключно лікарем. Тільки лікар може визначити доцільність прийому антибіотика, підібрати ефективну діючу речовину, дозування та режим прийому препарату. Самопризначення та безконтрольне вживання антибіотиків може не лише зашкодити здоровʼю людини, але й стимулює розвиток глобальної проблеми – антибіотикорезистентності, внаслідок якої бактерії набувають стійкості до лікування. Це може призвести до того, що інфекційні хвороби,  які сьогодні швидко і без наслідків лікуються антибактеріальними препаратами, можуть стати смертельно небезпечними.

Які лікарі будуть виписувати е-рецепти на антибіотики?

Електронний рецепт можна отримати безпосередньо на прийомі у лікаря. Технічна можливість виписки рецептів буде доступною як для лікарів державних закладів, так і приватних. Щобільше – рецепт зможе виписати лікар будь-якого рівня медичної допомоги та спеціалізації – терапевт, хірург, стоматолог та ін. Головна умова – заклад та лікарі мають бути зареєстровані в електронній системі охорони здоровʼя. Якщо заклад, до якого ви звернулися, поки не працює з ЕСОЗ, лікар випише паперовий рецепт.

В якій аптеці можна придбати ліки за е-рецептом?

На перехідному періоді пацієнт зможе придбати необхідні ліки за рецептом у будь-якій аптеці. Для цього достатньо лише предʼявити фармацевту інформаційну довідку, яку лікар видасть як підтвердження виписки е-рецепта, або паперовий рецепт. Зауважте, що придбати антибіотик за рецептом можна впродовж 30 днів з моменту його виписки.

Лікарі для усієї родини.

Консультація та огляд. Можливість обстеження всього організму за програмою повного Check Up

Семейный Врач

Лікар для родини

Ваш менеджер в сфері охорони здоров’я

Декларація з сімейним лікарем

Як правило, 80% медичних проблем зі здоров’ям допомагає вирішити сімейний лікар. Сьогодні лікар терапевт – це Ваш медичний менеджер та координатор у сфері охорони здоров’я.

DocLife – це медичний центр із сімейної практики, орієнтований на пацієнта та є базою для точної діагностики. Міжнародний досвід впровадження сімейної медицини підтверджує використання цієї моделі та призводить до кращої охорони здоров’я, якісної медицини для пацієнтів.

Коли потрібна консультація терапевта?

  1. Якщо у вас ГРЗ – гостре респіраторне захворювання.
    Гострі вірусні та бактеріальні інфекції органів дихання – одна з найчастіших причин звернення до лікаря-терапевта, особливо у зимовий період. Відрізнити одне захворювання від іншого та оцінити тяжкість стану може лише кваліфікований сімейний терапевт, тому за перших ознак погіршення самопочуття потрібно йти до лікаря, а не до фармацевта, як звикли робити багато хто з нас.
  2. За перших ознак будь-яких захворювань внутрішніх органів.
    Терапевт – це лікар, який має величезний багаж знань і досвіду. Він може провести диференціальну діагностику патології внутрішніх органів, вивчити скарги та грамотно зібрати анамнез – історію захворювання, оцінити на користь якої патології вони свідчать та які аналізи допоможуть підтвердити діагноз. Адже те, що пацієнт вважає болем у серці, насправді може виявитися проявом міжреберної невралгії, на тлі поширеного остеохондрозу хребта. Виходячи з діагнозу, терапевт може направити пацієнта до фахівця вузького профілю.
  3. Під час проходження профілактичного медичного огляду.
    Лікар-терапевт зазвичай є завершальним фахівцем під час проходження профогляду. Саме він на основі всіх отриманих даних виносить вердикт про стан здоров’я пацієнта. Навіть за відсутності проблем зі здоров’ям необхідно щорічно проходити профілактичні огляди у лікаря.
  4. Ви перебуваєте на диспансерному обліку.
    Якщо ви страждаєте на будь-яке хронічне захворювання серцево-судинної, травної, ендокринної, сечовидільної системи, для вас є необхідним регулярне відвідування як профільного спеціаліста, так і терапевта у відведені ними терміни. Частота візитів залежить від конкретного захворювання та того, як воно протікає.
Сімейний Лікар, Декларація
Сімейний лікар для усіє родини
ТЕРАПЕВТ

Захворювання, які лікують терапевти нашої клініки:

  • гострий бронхіт, пневмонія та ін.
  • Захворювання органів дихання: хронічний бронхіт, бронхіальна астма, хронічна обструктивна хвороба легень, плеврит, бронхоектатична хвороба, саркоїдоз та ін.
  • Хвороби серцево-судинної системи: артеріальна гіпертензія (гіпертонія, гіпертонічна хвороба), ішемічна хвороба серця (стенокардія), аритмія, серцева недостатність та ін.
  • Патологія органів шлунково-кишкового тракту: хронічний гастрит, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, хронічний панкреатит, холецистит, жовчнокам’яна хвороба та ін.
  • Захворювання сечовидільної системи: цистит, пієлонефрит та інші інфекції сечових шляхів,
  • сечокам’яна хвороба, гломерулонефрит та ін.
  • Хвороби системи крові: анемія, порушення системи згортання та ін.
  • Порушення обміну речовин: подагра, порушення ліпідного (жирового) обміну та ін.
  • Системні захворювання: ревматоїдний артрит, системний червоний вовчак, хвороба Бехтерєва (анкілозуючий спондилоартрит), системна склеродермія та ін.

Лабораторні аналізи в пакеті послуг сімейного лікаря

До пакету медичних послуг для всієї родини, медичний центр Док Лайф та Лабораторія CSD розробили набір потрібних аналізів крові та загальний аналіз сечі для щорічної лабораторної діагностики. Цей набір аналізів входить до складу платного пакету послуг на 1 рік обслуговування. Детально про пакети медичного обслуговування читати тут.

Лабораторні Аналізи Для Усієї Родини
Лабораторні аналізи для усієї родини

Комплекс №70 “Сімейний лікар” (Загальний аналіз крові (ШОЕ); Глюкоза (сироватка); Холестерин; Аналіз сечі загальний (ЗАС) + мікроскопія осаду) | N

Код аналізу: K126

Термін виконання: 24 години

Послуги сімейного лікаря ?

Самостійно діагностувати та ефективно лікувати відповідно до сучасних стандартів до 80% захворювань, що спричинили первинне звернення до амбулаторії. Іншими словами, 4-м із 5-ти звернених не знадобляться жодні інші фахівці.

До сфери уваги лікаря загальної практики входить багато чого: стан шкіри та волосся, гострота зору, плоскостопість, профілактичний огляд молочних залоз, прихована депресія, часті застудні захворювання, стан вен на ногах, зайва вага, підвищений артеріальний тиск та інші питання. Але сімейні лікарі не можуть замінювати фахівців вузьких спеціальностей – вони надають лише первинну допомогу та діагностику. Лікар покликаний зібрати всю наявну патологію, оцінити її актуальність, передбачити наявні фактори ризику та розробити індивідуальну тактику лікування та стратегію поведінки.

З іншого боку, лікар точно знає принципові можливості сучасної медичної науки переважають у всіх областях. Лікар (а не пацієнт!) організовує необхідні консультації вузьких фахівців, необхідні додаткові дослідження, якщо знадобиться – госпіталізацію та супровід у стаціонарі. Іншими словами: професійно адаптує потреби свого пацієнта до ринку медичних послуг, оптимізує діагностичне та лікувальне навантаження.

Вартість пакету “Сімейний лікар” на 1 рік?

Семейный Врач

4200 грн – індивідуальний пакет “Сімейний лікар” на один рік
11600 грн – Родина пакет річного обслуговування “Сімейний лікар” на один рік

Як підписати – укласти Декларацію із сімейним лікарем в Києві?

Сімейний Лікар

Ви можете оформити декларацію із сімейним лікарем Онлайн так і за телефоном 097 129 29 29

В які дні приймає сімейний лікар ?

Doclife

Без вихідних, з 10:00 – 15:00 веде прийом сімейний лікар Док Лайф. Можлива онлайн консультація та виїзд сімейного лікаря до пацієнта в межах м.Київа.

Чи оформляє лікарняний листок сімейний лікар?

Ліля Полянська Педіатр

Так оформляє лікарняний листок сімейний лікар Док Лайф, для пацієнта з яким укладена договір та декларація. Крім того, виписує рецепти на лікарські засоби та направлення в інші заклади охорони здоров’я